Diversifisert kompetanse

VÅRE TJENESTER

TBM

Vårt TBM-team har mer enn 10 års erfaring med modifikasjon, sammenstilling, drift, demontering og feilsøking på TBM-maskiner.

Les mer

Mobilisering

Vi leverer et helt mobiliseringsteam til ditt prosjekt som alle er ansatt i El Solution AS.

Les mer

GROSSIST

Vi leverer elementer og materiale som er nødvendig innen elektro- og bygg bransjen. Alt for ditt selskap, og ditt prosjekt.

Les mer
Les hva andre sier om oss

referanser

Før du tar en vurdering å signere med oss, les hva andre sier om El Solution AS.

Rolf Kristoffersen

Project Manager, Roxel Infra AS

El Solution AS har vært underleverandør for Roxel Infra AS sin jobb med elektroinstallasjoner i Ryfast Tunellen. Samarbeidet med dem har vært meget godt. De har mobilisert personell etter behov, kjapt og på en god måte. Personell har stilt med personlig verktøy og bekledning, og med egne biler. Arbeidene er blitt utført på en profesjonell måte, og i tråd med våre krav og forventninger. For lignende jobber kan El Solution AS anbefales!

Karol Zukowski

Elektrisk Supervisor, El Solution AS

Å jobbe hos El Solution AS er en stor glede. Det gir alle anledning til å vise og forbedre våre ferdigheter mot våre kunder. Vi har en ledelse som tar seg av all logistikk, arbeidsflyten, og ikke minst tar vare på arbeidsstyrken og HMS ut i feltet.

Tor Ole Mølstre

Package owner West Alpha, NADL

El Solution var innleid til supervisor teamet på oppgraderings prosjekter for West Alpha. De organiserte arbeidet mellom prosjektene på site for å sikre god fremdrift. Godt samarbeid, mye initiativ og faglig dyktige. Anbefales på det sterkeste for mobiliseringsoppgaver.

Ottar Kvindesland

Operations Manager, TraceID AS

Noen ganger har du et problem du er ikke helt sikker på hvordan du skal løse. Du får noen av mennene dine til å ta en titt på det og komme med et forslag. Hvis du er heldig, får de det riktig og beveger hele laget fremover. Slike personer er ikke den vanlige avdelingen på arbeidsmarkedet. De må ha ferdigheter og ekspertise, kreativitet, noen analytiske evner og også få-det-gjort mentalitet. Maid Maksumic er en av dem. Han står på en solid base i håndverket hans, se hva som må gjøres - få hele bildet fra kabler til papirer. Hans rolle er dedikert til laget. Når han er ferdig, er alt gjort.